Professionele koffiemachine

Als de werknemers verwend worden met een goede kop koffie zullen ze productiever zijn. Een koffiepauze met lekkere koffie gemaakt van verse bonen zorgt ervoor dat je energiek aan het werk gaat en zorgt bovendien voor een betere werksfeer. Met Laresso Coffee schenkt u een kopje koffie van de hoogste kwaliteit koffiebonen. Naast het leveren van koffiemachines en koffie leveren wij ook thee, suiker, melk, bekers en lepeltjes. Voor bestellingen maken we geen contracten. We maken een afspraak over periodieke levering en zijn flexibel in leverdatum en inhoud van de bestelling. En geen zorgen als u wilt stoppen. Dan kan dat op ieder gewenst moment. Alleen wanneer u een professionele koffiemachine bij ons huurt dan vragen we u wel alleen onze ingrediënten in de koffiemachine te gebruiken. Dat leggen we gezamenlijk vast in een overeenkomst. Laresso Coffee is een specialist in het leveren en verzorgen van verse koffie en professionele koffiemachines. Graag adviseren wij u daarom bij het selecteren van de juiste koffiemachine voor uw bedrijf en verzorgen wij tevens de levering van Koffie en de bijbehorende ingrediënten.


Levering koffiemachines en producten

Naast het leveren van koffie leveren wij ook beste kwaliteit ingrediënten. We maken een afspraak over periodieke levering en zijn flexibel in leverdatum en inhoud van de bestelling. Laresso Coffee heeft een groot en divers assortiment koffiemachines. Wij zorgen dat de medewerkers juiste instructies krijgen zodat de koffiemachine goed onderhouden wordt. Dat is noodzakelijk voor de levensduur van de automaat en natuurlijk voor de optimale koffiekwaliteit. Bij aanschaf van een horeca koffiemachine verzorgen we op locatie een professionele barista training voor de medewerkers, zodat ze  een perfecte cappuccino of macchiato zetten. We komen na een maand terug om te kijken of alles goed gaat.


Onderhoud koffiemachines

Bij storingen proberen we dezelfde dag nog langs te komen zodat u niet zonder koffie zit. Onze landelijke servicedienst zorgt dat uw professionele  koffiemachine altijd zonder problemen werkt. Door onze periodieke servicebeurten blijft u altijd een hoogwaardige koffiekwaliteit behouden. En natuurlijk blijft de koffiemachine probleemloos werken.

 

Professioneel advies

Graag adviseren wij u bij het selecteren van de juiste koffiemachine voor uw bedrijf en verzorgen wij tevens de levering van koffie en de bijbehorende ingrediënten. Onze vertegenwoordigers staan graag voor u klaar met advies op maat. Vraag nu snel en gemakkelijk een offerte professionele koffiemachine aan. Onze specialisten zullen binnen 4 uur de beste offerte voor u maken.